Att köpa reklammuggar

Att köpa in reklammuggar med tryck är någonting som alla företag seriöst borde överväga att göra. För även om du inte tycker att ert företags verksamhet lämpar sig för den typen av give aways till kunder, eller give aways över huvud taget, så finns det en annan aspekt att ta i beaktande. Om ni inte köper reklammuggar till ert eget kontor så måste ni ju ändå lägga pengar på att köpa andra muggar! För alla kontor som har ett fikarum har ju också muggar, och muggarna måste förstås betalas för någon gång. Och om man ändå ska lägga pengar på dem, kan man väl lika gärna få muggar med sin egen logotyp?

Och det många faktiskt inte vet är att det ofta är mycket billigare att köpa reklammuggar med tryck än att köpa muggar ute i handeln. För när du köper dem av ett företag som arbetar med att framställa reklammuggar så hoppar du ju över mellanhanden, och därmed slipper du undan återförsäljarnas höga marginaler. För visst har de höga marginaler, på något vis måste de ju betala för de väldiga lokalhyrorna och personalkostnaderna, för att inte tala om det enorma sortimentet de hela tiden måste ha på lager.

Företag som jobbar med framställning av reklammuggar har å andra sidan oftast direkt kontakt med en eller flera fabriker som tillverkar muggar, och köper därifrån stora kvantiteter direkt. Förmodligen har de inte heller några stora varulager fyllda av mängder av olika produkter, utan kan fokusera på ett mindre antal populära och gedigna produkter.

Resultatet är att reklammuggar allt som oftast är billigare än designmuggarna ute i butik, så om du ändå måste lägga pengar på att köpa in muggar, lägg dem på reklammuggar! Varje gång du går till fikarummet för att ta en kaffe kommer du att påminnas om den värdefulla investeringen du har gjort!