En versatil produkt i många utföranden

Är du fortfarande inte övertygad om att reklammuggen är den bästa produkten för att sprida ditt budskap eller ditt varumärke? Kanske har du tagit en titt på marknaden och hittat en variant som inte riktigt kändes rätt, och som kändes antingen för dyr eller inte tillräckligt exklusiv? Oroa dig inte, du har bara inte hittat rätt ännu. Reklammuggar kommer i mängder av olika varianter och utföranden, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna när de ska utformas!

Många olika färger

Det går att trycka precis vilka färger som helst på en reklammugg, och det går även att få själva muggen i nästan vilken färg som helst! Det är verkligen en dimension som är lätt att gå miste om. Förmodligen har ditt företag en eller ett par utmärkande färger i dess grafiska profil. Skulle det inte vara läckert att ha reklammuggar gjorda i er egen färg, och sedan med ett tryck ovanpå?

Många olika former

Kanske tycker du att muggar är någonting lite för vanligt, någonting som inte riktigt sticker ut bland alla reklamprodukter som finns där ute. Men inte behöver du välja en vanlig kaffemugg när du ska tillverka dina reklammuggar. Vad sägs om en stor och rymlig te-mugg med ditt företags logotyp på? Eller kanske rentav en uppsättning glöggmuggar? Det finns fler former och storlekar på muggar än vad du kan tänka dig, och det går att använda precis vilken modell som helst för att skapa din alldeles egna reklammugg!

Många olika prisklasser

Om du är orolig för att muggen inte kommer hålla ordentligt, sluta oroa dig. Det finns reklammuggar i alla olika prisklasser. Låt din budget och din vision sätta gränserna när du väljer vilken typ av mugg du vill ha att dela ut till dina kunder och medarbetare. Det är du som bestämmer och möjligheterna är oändliga!