Fikarummet – den perfekta platsen för reklammuggen!

Jaha, nu när ni har fattat beslutet att trycka upp era alldeles egna reklammuggar, vad ska ni då göra av dem? Ja, självklart ska en del av dem delas ut på olika tillställningar och arrangemang, kanske ska en del hamna i goodie bags och liknande paket. Vissa av dem ska förstås tas med till kundmöten och andra mötessituationer som små och trevliga presenter, men vad mer kan man göra med dem? Ja, det kanske känns uppenbart egentligen, men ett av de mest effektiva sätten att använda reklammuggar är förstås i det alldeles egna fikarummet!

Fikarummet är nästan varje verksamhets självklara mötesplats. Det är hit man kommer för att ta en liten paus eller bara hämta en kaffe och byta några ord med sina kollegor. Vissa sitter här och äter medhavd lunch och andra sätter sig en stund efter att de tagit ett träningspass på rasten. Ja, oavsett anledning så hamnar alla medarbetare på alla företag alltid här någon gång under dagen, och det är förstås ett faktum som man verkligen bör ta tillvara på. Och då är reklammuggen en given vapendragare!

Om man placerar ut en ordentlig mängd reklammuggar i fikarummet så kommer alla medarbetare en eller flera gånger varje dag att exponeras för ert företags logotyp (eller det reklambudskap ni nu valt att trycka på muggarna) och även om det inte är någonting som folk nödvändigtvis tänker på på ett medvetet plan så är det här verkligen någonting som stärker gemenskapen på jobbet! När alla de anställda sitter tillsammans och dricker sin favoritdryck ur likadana muggar, med ert företags logotyp på, så känner de sig per automatik som delar av en större enhet.

Reklammuggar i fikarummet är ett enkelt, billigt och oerhört effektivt sätt att stärka gemenskapen på jobbet, så om ni inte redan har gjort det, byt genast ut alla de gamla muggarna i hyllorna!