Reklammuggar!

På senare år har det blivit allt vanligare att använda olika typer av vardagliga produkter som reklam för en verksamhet. Det kan röra sig om allting från pennor och suddgummin till paraplyer och regnjackor. Tricket är förstås att välja ut produkter som verkligen används i stor utsträckning, så att företagets logotyp (eller vilket reklambudskap man nu väljer att exponera) verkligen syns så ofta som möjligt. Och vad används egentligen mer än muggar?

Ja, reklammuggar är en av de där reklamprydda produkterna som man aldrig tröttnar på. I stort sett alla människor har någon form av relation till muggar. Antingen är man en inbiten kaffedrickare eller så föredrar man te eller kanske till och med varm choklad. Få är hur som helst människorna som inte dricker någonting ur muggar. Så vad skulle egentligen kunna vara en bättre bärare av ett reklambudskap än en mugg som används dag ut och dag in, hela året om?

Det är ingen slump att mängder av företag väljer att ta fram sina egna reklammuggar och sedan använder dem som give aways under event eller till sina kunder (eller prospektiva kunder, för den delen), och till sina egna medarbetare. Att hela tiden finnas top of mind i både kunders och potentiella kunders medvetande kan vara avgörande för att behålla eller få nya uppdrag, och reklammuggen är definitivt ett oerhört kraftigt verktyg för att uppnå just detta. Och till vilket pris? Ja, nästan inget alls! För att ta fram muggar med tryck kostar ju nästan ingenting, framförallt inte om man jämför kostnaden med den potentiella förtjänsten.

Så, vad tycker du själv? Är det värt några få kronor i investering för att en potentiell kund ska stirra på just ert budskap var eviga dag av sitt liv? Ja, de flesta kan nog vara överens om att reklammuggar är en väldigt värdefull investering!